Suvised giidiekskursioonid üksikkülastajatele

Neljal neljapäeval, 19. juulil, 26. juulil, 02. augustil ja 09. augustil toimuvad TÜ loodusmuuseumis giidiekskursioonid muuseumi üksikkülastajatele.

Kui tavaliselt on giidiekskursioonid tellitavad lisatasu eest ja peamiselt gruppidele, siis suveperioodil on üksi või koos perega tulles võimalik muuseumit külastada koos giidiga muusemipileti tasu eest. Meie loodusteaduste haridusega giidid annavad teile hea ülevaate geoloogiast, zooloogiast, botaanikast ja mükoloogiast ning lisaks peatuvad giidid ühel konkreetsel teemal, mis neljapäeviti erineb. Ekskursioon algab igal neljapäeval kell 16.00 ning kestab ca 60 minutit.

Kuivõrd neljal neljapäeval ekskursioonide teemad erinevad, saab ekskursioonile tulla kasvõi mitu korda, soetada tuleb vaid muuseumipilet iga neljapäeva kohta eraldi. Ekskursioonid on eesti keeles. Ekskursioonide teemad on järgmised:

19. juulil - “Põnevaid lugusid loodusmuuseumi eksponaatidest läbi aegade” – giid Aile

26. juulil – “Märkamatud eksponaadid” – giid Kaarin

02. augustil – "Lülijalgsed naabrid" – giid Kersti  

09. augustil – “Bioloogiast inspireeritud tehnoloogia” – giid Liis

Tulge ja veetke üks suvine hariv tunnike meie toredate giidide ja huvitavate looduslugude seltsis! Kogunemine toimub muuseumi kassas. Palume kohale tulla 15 minutit varem.

NB! Gruppidele on võimalik tellida eraldi ekskursioon, neljapäevased ekskursioonid on mõeldud muuseumi üksikkülastajatele koos kaaslasega või koos perega külastajatele.

Mardikas

Huvipäev „Putukate ja ämblike kevad“

üritused Tartus - Tartu Ülikooli loodusmuuseum ja botaanikaaed

Aprillikuu loodusluuleõhtul esineb Sirel Heinloo

Looduse loor

Juunis avatakse Tartu Ülikooli botaanikaaias näitus „Looduse loor“