TÜ muuseumipedagoog Aivo Tamm on Keskkonnakäpa kandidaat

Algas keskkonnasõbraliku haridustegevuse konkursi Keskkonnakäpp hääletusvoor. Keskkonnaameti korraldataval konkursil on kandidaatide seas ka Tartu ülikooli loodusmuuseumi zooloogia huviringi õpetaja Aivo Tamm.

Aivo Tamm on TÜ loodusmuuseumis tegutsevat zooloogiaringi juhtinud selle loomisest alates – 20 aastat. Tänavu osaleb huviringis ligi 120 õpilast 1. klassi õpilastest kuni abiturientideni. Aivo on oma tööle väga pühendunud ning arvestab õpilaste tasemega. Iga laps saab ülesandeid, kus ta saab näidata oma teadmisi ja oskusi. Õpilased kiidavad head juhendajat ning mõnusat seltskonda.

Aivo Tamme poolt hääletada siin: http://keskkonnakäpp.ee/aivo-tamm. Rahvahääletus toimub Facebooki kaudu ja piisab kirjelduse lõpus oleva nupu "Meeldib" vajutamisest. Hääletamine kestab 10. mai südaööni.

Keskkonnasõbraliku haridustegevuse konkurss Keskkonnakäpp toimub teist korda ning selle eesmärk on esile tõsta kõiki neid, kes on panustanud mõne keskkonnateadliku tegevusega keskkonnasõbraliku haridustegevuse edendamisse.

Võitjad selguvad Keskkonnakäpa galal, mis toimub 3. juunil Tallinna Reaalkoolis.

Keskkonnasõbraliku haridustegevuse konkurssi "Keskkonnakäpp 2015" rahastab Euroopa Sotsiaalfondi programm "Keskkonnahariduse arendamine".

Rohkem infot konkursi kohta saab www.facebook.com/keskkonnakapp ja www.keskkonnakapp.ee.

Lisainfo: Eva-Liisa Orula, TÜ loodusmuuseumi ja botaanikaaia loodushariduse spetsialist; tel: 737 6078; e-post: eva-liisa.orula@ut.ee.

Mardikas

Huvipäev „Putukate ja ämblike kevad“

üritused Tartus - Tartu Ülikooli loodusmuuseum ja botaanikaaed

Aprillikuu loodusluuleõhtul esineb Sirel Heinloo

Germanni märk

Gottfried Albrecht Germanni märgi pälvis akadeemik Dimitri Kaljo