Autor:
Silvia Luik

Huvipäev „Kuldne sügis“ 10. oktoobril

Tartu Ülikooli loodusmuuseum kutsub huvipäevale, mis toimub pühapäeval, 10. oktoobril. Osaleda saab põnevates õpitubades, kus otsime, uurime ja meisterdame.

Kuldne sügis hiilib varmalt ligi, millest inspireerituna ootame huvilisi osalema õpitubades: meisterdamistoas proovime puulehtede kunsti, geoloogia õpitoas tutvume kuldsete kividega. Muuseumis saavad lapsed koos vanematega lahendada otsimismängu erinevaid ülesandeid. Kell 11:30 ja 13:30 saavad huvilised tutvuda muuseumi elavnurgas eksootiliste lemmikloomadega: madude, ämblikute, kilpkonnade, tarakanide ja raagritsikatega.

Lisaks püsiekspositsioonile saab külastada ajutist näitust „Tolmeldamise võlu ja valu“, mis tutvustab, kuidas taimede ja putukate elu on omavahel keerukalt põimunud.

Huvipäev „Kuldne sügis“ toimub 10. oktoobril kell 11.00–15.30 Tartu Ülikooli loodusmuuseumis (Vanemuise tn 46, Tartu). Osalemine on muuseumipiletiga. Muuseumi külastamisel palume esitada covid-tõend koos isikut tõendava dokumendiga. Õppehoone fuajees ja koridorides palume kanda maski. Muuseumiruumides on maski kandmine soovituslik.

Korraldamist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Mardikas

Huvipäev „Putukate ja ämblike kevad“

üritused Tartus - Tartu Ülikooli loodusmuuseum ja botaanikaaed

Aprillikuu loodusluuleõhtul esineb Sirel Heinloo

Looduse loor

Juunis avatakse Tartu Ülikooli botaanikaaias näitus „Looduse loor“